Onderwijs

Verantwoordelijke: Tom Adams
Beroep: Docent geschiedenis / BSc Onderwijswetenschappen
Actief in ontwikkelingswerk sinds: 02-2006

Ontwikkelingssamenwerking in de VO onderwijspraktijk
Stichting Back2Africa stelt zich ten doel actieve participatie aan ontwikkelingssamenwerking in de voortgezet onderwijspraktijk vorm te geven. Het intellectueel onderwijskundig ontwerp is gestaafd op de principes en uitgangspunten waar Back2Africa op gefundeerd is. Transparantie, duurzaamheid, lokale participatie, betrokkenheid en initiëring zijn daarbij belangrijke kernwaarden en tevens leidraad van de opzet van ieder project wat ondersteund wordt vanuit onze stichting.

Procedure en aanvragen
Stichting Back2Africa wil graag ondersteunen bij een breed spectrum aan onderwijsprojecten. Ontwikkelingssamenwerking is immers werk dat het beste functioneert als we het samen doen, kennis delen en daarmee mensen helpen. De onderwijstak van Back2Africa staat open voor verzoeken, ideeën, suggesties e.d. met betrekking tot (educatieve) ontwikkelingsprojecten in Afrika en Nederland. Stuur uw aanvraag naar tom@back2africa.nl en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

2 thoughts on “Onderwijs

  1. ik ben op zoek naar een project in oost afrika om daar mijn skills in communicatietrainingen te gebruiken. ik heb voor architectenburos in nederland gewerkt en wil graag mijn vaardigheden doorgeven . verder kan ik engels geven, zoals ik in guatemala heb gedaan. drs. hermanda va der wilk

  2. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your
    traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got high quality
    content. If you want to know how to make extra bucks, search for:
    Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *