Update: Mt. Elgon, Kenia

Beste Back2Africa volgers,

Onze vriendelijke voorzitter vergaat het goed in Kenia. Michiel werkt tot in de late uurtjes, en dat blijkt wel! Een gevolg hiervan is dat hij niet altijd de mogelijk heeft om jullie, onze trouwe volgers, up to date te houden. Maar wij, het achterbleven volk in Nederland, wel! En dat doen we dan ook met liefde…

 

Hieronder een aantal tekeningen van de verscheidene projecten waar Michiel zich mee bezig houdt. Het orthopedisch gebouw is inmiddels uitgezet. Dus het gaat hard!
Tevens staan er nu omschrijvingen onder de foto’s van het vorige bericht over Mount Elgon. Bekijk ze hier nogmaals!

5 thoughts on “Update: Mt. Elgon, Kenia

 1. Maaike,

  Zeer bedankt, ik heb mijn mappen weer aangevuld met deze info. Ik zie dat de laser die Michiel en ik enkele dagen voor vertrek kochten echt heel goed van pas komt. Eindelijk hebben we de juiste maten en afstanden, dat maakt het bouw en plan leven zo gemakkelijk. Dank voor het doorzenden.
  groet
  ad

  • Hai Ad!

   Heel erg graag gedaan! Het is erg dankbaar werk, vooral vanwege de fijne reacties die we krijgen. Michiel is goed bezig, we kunnen trots op hem zijn.
   Ik zal je snel nog een mail sturen over het filmwerk dat ik ga doen.

   Gr.
   Maaike

 2. Beste Michiel,
  Via Ad Wayers werd ik geattendeerd op je verslag van je activitioeten in Kenia. Een indrukwekkende lijst van items. Als voorzitter van de SOK ben ik natuurlijk vooral geinteresseerd in de bouw van het orthopedisch centrum. De bouwtekening ziet er prima uit.Heb je al een begroting kunnen maken? Is er al een planning gemaakt? We hebben de financiering van het project zo goed als rond al loopt dit wel over twee jaren. Ik blijf graag op de hoogte zodat ik ook de sponsoren kan informeren. Veel succes.
  Chiel Ribbens.

 3. Beste Chiel,

  Ik heb van de week het orthopedisch centrum uitgezet (bj het ziekenhuis) en de bouw van het centrum start volgende week maandag. Als ik voor elk project een planning moest maken dan had ik echt geen leven meer. Je zult me dus moeten excuseren voor het ontbreken van een planning. Wel kan ik je vertellen dat ik het project voor vertrek af wil hebben (begin april). Net als alle andere projecten maak ik elke week foto’s van de vooruitgang. Hou deze website dus goed in de gaten dan blijf je helemaal op de hoogte. Vandaag bespreek ik met Bea nog een laatste wijziging betreffende de plaats en dan hebben we all system go. Mocht je iets willen hebben, qua tekeningen, foto’s of filmpjes dan hoor ik het graag. In afwachting van je reactie.

  Michiel Smits
  Trotse voorzitter Stichting Back2africa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *